2021 Wrapped

Er is weer een jaar voorbij. We zijn enorm dankbaar dat we onze inspanningen kunnen voortzetten om de wereld van vrouwelijk ondernemerschap te verbeteren en onderwijs te geven over het onderwerp cyberpesten in kleuterscholen, maar ook om ons portfolio en netwerk te kunnen verbreden. We zijn erg enthousiast om te zien wat het jaar 2022 zal brengen, maar voor nu delen we een samenvatting van onze prestaties en een sneak preview van onze toekomstige ambities.

Wat hebben we bereikt in 2021?

  • We hebben met succes bijgedragen aan twee Erasmus+-projecten:
Documentaire komt uit in januari 2022!
  • Ook wonnen we in 2021 3 nieuwe projecten, die zeer authentiek zijn en gericht zijn op innovatie. Enkele thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld digitale vaardigheden voor (volwassen) opvoeders en het gebruik van digitale technologieën in het onderwijs. Ook komen de onderwerpen nieuwe technologieën, duurzaamheid en blockchain aan bod. We zullen u zo snel mogelijk meer informeren over de nieuwe projecten. Voor nu lees je over één ervan: Project I-Dream via deze link.
Als je positief bent, zie je kansen in plaats van obstakels.- Widad Akrawi
  • ViOne organiseerde haar eerste internationale stage-uitwisselingsprogramma, dat zeer succesvol was. De deelnemers leerden niet alleen beter de Engelse taal en ontwikkelden competenties, essentieel voor de huidige arbeidsmarkt, maar ze ontvingen ook Europas-certificaten. Een van de deelnemers gaat ook terug naar Nederland en wordt medewerker van ViOne Consultancy, terwijl een ander voor een ander bedrijf is gaan werken!
  • Ten slotte besloten de medewerkers van ViOne Consultancy persoonlijk om vrijwilligerswerk te doen op een missie in Afrika, waar de medewerkers deelnemers ontmoetten van het project voor weduwe van Afrikaanse vrouwelijke ondernemers en ook potentiële partners die geïnteresseerd zijn in projectparticipatie en -ontwikkeling in ontwikkelingslanden en -regio’s. ViOne-medewerkers hebben hun netwerk uitgebreid op nationaal en internationaal niveau.

Wat hebben we gepland in 2022?

  • Ons team zal blijven bijdragen aan onze huidige en nieuwe Erasmus+ projecten
  • Eind januari 2022 verwelkomen we weer stagiaires
  • Verder zal ViOne Consultancy haar deelname aan het internationale netwerk en club LET HER IN voortzetten.
  • We blijven werken aan het verbreden van ons netwerk en werken aan toekomstige deelname aan projecten binnen het Erasmus+ netwerk en daarbuiten.
  • ViOne-teamleden blijven zakelijke professionals coachen en de mentaliteit in de bedrijfswereld veranderen door middel van innovatieve ideeën

Dank aan onze huidige partners voor jullie voortdurende samenwerking gedurende dit jaar. We kijken ernaar uit om met u en alle nieuwe partners samen te werken in het nieuwe jaar, 2022.

Wij bieden jullie allemaal onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Team ViOne Consultancy