Wie zijn wij?


VIOne Consultancy is een centrum voor Creatieve Educatie, Slimme Ontwikkeling & Innovatief Advies. Met ultieme zorg voor jouw geluk!

Ons Verhaal


Na 30 jaar uitgebreide interdisciplinaire expertise op het gebied van psychologie, coaching en onderwijs, een succesvolle carrière en veel avonturen in verschillende delen van Europa, stapte ik naar voren om al mijn eerdere inspanningen en ervaring te verzamelen om een ​​in Nederland gevestigd bedrijf op te richten voor het gunstige vestigingsklimaat en de levenskwaliteit, een volwassen markt die onze innovatieve benadering van denken en doen kan begrijpen, accepteren, ontvangen en aanpassen.

VIOne Consultancy is in 2019 opgericht als een particuliere onderneming die werkt op het gebied van levenslang leren, coaching, begeleiding, digitalisering, geestelijke gezondheid, diensten voor kinderen met leerstoornissen en interventies in crisis, volwassenenopleidingen en human resources management en development.

Tegenwoordig betrekken we hele gemeenschappen bij sociale projecten en programma’s op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau die onze diensten wereldwijd aanbieden.

Ons Visie


Ons doel als bedrijf is om nieuwe benaderingen en methoden te ontwikkelen, die we kunnen gebruiken voor onderwijs en persoonlijke ontwikkeling in onze advies- en mentorprogramma’s.

We dagen onszelf voortdurend uit om de nieuwste bewezen methodologieën en tools op een geïntegreerde manier te gebruiken en deze te combineren met nieuw ontwikkelde technieken en digitale technologie om diepgaand leren te waarborgen en een langdurig verschil te maken.

Purpose


  1. Provide constant improvement, sustainable growth and happiness to people and organisations.
  2. Contribute to the worldwide awareness and innovation in the area of life-long learning and self-care.

  3. Form motivational systems for implementation in civil society.

  4. Achieve long-lasting impact on international level by integrity and collaboration.

Vitlena Vasileva


Oprichtster & Directeur

“You have everything needed for the extravagant journey that is your life.” ― Carlos Castañeda

Education

Vitlena heeft een Master of “Psychology” van de Sofia Universiteit “St. Kliment Ohridski”, Bulgaria. Zij heeft zich gespecialiseerd in “Psychotherapy – Neo-Reichian school” aan de West Deutsche Academy, Switzerland and Medical Academy, Bulgaria. Vitlena heeft ook een specialisatie in “Integrated Training” aan de Hilton Foundation – Perkins, USA en een specialisatie in “Organizational and occupational psychology – Coach group dynamics training and organizational behaviour” aan de International Business School – Bulgarian-Danish Business Department, Bulgaria.

Vitlena spreekt

Engels, Russisch, Bulgaars

Zij is trots op

2 kinderen en 2 kleinkinderen

Expertise, Vaardigheden, Ervaring

Psycholoog, Coach & Trainer

Methodologische ondersteuning en training voor maatschappelijk werkers die werken in pleeggezinnen. Trainingsactiviteiten zoals cursussen en groepsdiscussies, familie- en individuele sessies en worden gedefinieerd volgens de behoeften van de ouders en kunnen verband houden met de pasgeborene; de rol van de vader in het leven van de baby; ontwikkeling in de vroege kinderjaren; gezond eten voor de baby; veiligheid en ontwikkeling van het kind en de rol van de ouders; kind dat naar de crèche gaat, kleuterschool, basisschool, etc.

 

Psycholoog, Adviseur en ook een Teamleider

“Integrated Learning” Consultant voor kinderen met beperkingen.

  • Het oprichten van 5 ouderscholen voor ouders van meervoudig gehandicapte kinderen (0 tot 5 jaar).
  • Het opzetten van trainingen voor ouders met kinderen met emotionele problemen over het gebruik van kinderschilderijen om hun tekortkomingen te herkennen en hun toestand te stabiliseren.
  • Seminars organiseren voor ouders met kinderen met leerproblemen en autisme.

Teamleider, Trainer en Adviseur

Aanzienlijke ervaring met het ontwikkelen en geven van verschillende soorten trainingen, informele educatieve initiatieven en andere soorten evenementen. Jarenlange ervaring in het organiseren van psychodynamische en educatieve trainingen op het gebied van soft skills.

Teamleider in 8 projecten die onderdeel uitmaken van EU programma’s en succesvol zijn geïmplementeerd.

Expert and trainer: Maya Vasileva

Hoger onderwijs: Sociologie – Bachelor’s degree, Management en ontwikkeling van de mens
middelen – Master’s degree. Doctoraat op het gebied van marketing van toerisme. Certificaat voor
opleiding van trainers; Certificaat voor het opleiden van adviseurs in organisatieontwikkeling,
management en personeelsbeheer. Maya Vasileva heeft ervaring in het Europees
programma’s als coördinator. Momenteel is ze projectmanager bij ViOne Consultancy en stuurt ze de uitvoering van onze projecten aan.

Wat anderen ZEGGEN over ons