StressOut enquête

De balans tussen werk en privéleven werd een cruciale uitdaging tijdens de COVID-19-beperkingen. Stressbeheersing op de werkplek is nu meer dan ooit een essentieel onderdeel van iemands welzijn. Precies daarom zijn we het StressOut ERASMUS+ project gestart: tools aanreiken voor stresspreventie en stressmanagement op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Het project zal de creatie vergemakkelijken van een innovatieve opleiding met ervaringsgerichte opleidingsactiviteiten om zowel werkgevers als werknemers in staat te stellen werkgerelateerde stress en burn-out te bestrijden, evenals effectieve technieken om stress op het werk te voorkomen via een gemakkelijk toegankelijke en moderne tool – de Mobiele StressOut-app.


De huidige enquête zal ons team helpen om waardevolle en gebruiksvriendelijke trainingsinhoud te creëren, inclusief een gratis zelfevaluatietool voor alle betrokkenen. Om deze doelen te bereiken hebben we uw hulp nodig.


Vul dan onderstaande enquête in.

https://forms.gle/SQqv7U1G3MVA4RH29

Het duurt maximaal 10 minuten en we stellen uw steun zeer op prijs!


De enquête is anoniem, maar we nodigen u van harte uit om de resultaten van het project op te volgen door uw e-mail te delen, als u dat wilt.


Lees meer over het StressOut-project op www.stressout-project.eu