ViOne in gesprek over het project: “Growing European Microenterprises (GEM)”

Change this Subheading

Het consortium Growing European Micro-enterprises (GEM) omvat micro-ondernemingen die de primaire doelgroep vertegenwoordigen, een onderwijscentrum, een NGO en een centrum voor tertiair onderwijs.

Ons consortium bestaat uit zes partners uit vijf landen uit verschillende regio’s (ES, UK, NL, IE en AU). Wij vertegenwoordigen een mix van publieke en private organisaties, profit en non-profit organisaties en ervaren en onervaren organisaties die verschillende perspectieven en ervaringen naar de consortia zullen brengen. 

Deze maand brachten we een bezoek aan de projectcoördinator in Spanje, waar de partners tijdens de activiteiten van een week, het project, nieuws en trends met betrekking tot ondernemerschap en hoe in de toekomst we beter kan samenwerken, bespraken. De coördinator presenteerde het project op een zeer inspirerende manier aan de partners. We zijn blij om deel te nemen aan dit impactvolle project op het gebied van ondernemerschap en om ideeën uit te wisselen met geweldige professionals uit de hele Europese Unie.

Lees meer over ons project here.